Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
Varis Travel utazási iroda

Rólunk

 

A Varis Travel Utazási Iroda 2011. márciusában nyitott, a budaörsi Auchan áruház üzletsorán. Bár a cég fiatal, munkatársaink már több mint 15 éves utazási irodai tapasztalattal rendelkeznek.

Irodánkban saját szervezésű olasz és spanyol utazásain kívül az összes magyar és számos külföldi utazásszervező kínálata foglalható. Munkatársaink a hét bármely napján, hosszú nyitva tartással várják megkeresésüket.

Cégünk főbb tevékenységei:

  • utazásszervezés és -közvetítés,
  • repülőjegy értékesítés,
  • szállás, transzfer és autóbérlés foglalása a világ bármely pontjára,
  • céges utak, incentive programok és konferenciák szervezése,
  • utasbiztosítások.

Várjuk megtisztelő érdeklődésüket!

Varga István
ügyvezető

és

Nagy Bálint
irodavezető

Kössön biztosítást egyszerűen, online.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.

Az oldalt készítette és a rendszert biztosítja:

TravelGATE
még töltünk